sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Ruotsin reissu 14.-15.9

Kun Jasmin oli kesällä Ruotsissa hän tutustui Tonic nimiseen walesi poikaan, joka etsi uutta kotia. Asiaa harkittiin monelta kannalta, sukutaulua tutkittiin ja videoita ja kuvia vaihdettiin nykyisen omistajan ja kasvattajan kanssa.


Lopulta päätös oli tehty ja hakureissu sovittiin syyskuun puoleen väliin.


Jasmin, mina ja Fanny menimme laivalla Turusta Tukholmaan. Miina ei päässyt tällä kertaa mukaan.
Ensi kohtaaminen jännitti niin vietävästi. Kun pääsimme  Karinin ja Jannen luokse Tonic tulla touhotti suoraan syliin ja vei heti sydämen.

Karinin ja Jannen luota ajoimme Uppsalaan moikkaamaan Iitua ja koiria. Oli niin ihana nähdä taas Iitu ja Jäbä eli meidän B-tyttöjen iskä sekä Randy man. Samalla kertaa minulla oli mahdollisuus nähdä mm. F-pentueemme isän puolen mummi, Nicki. Oli ilo nähdä ja tutustua niin moneen upeaan koiraan, ihana lauma :)


Tonic on kyllä uskomattoman rento kaveri. Vaikka olimme hänelle täysin vieraita ja menimme vieraaseen paikkaan niin kaveri nappasi vain luun ja meni sitä sohvalle mutustelemaan. Laivalla kulkivat Fannyn kanssa rinta rinnan ja heti hyttiin päästyämme Tonic kaiveli kasseista lelut ja alkoi leikkimään.


Sunnuntai aamusta ajeltiin Turusta kotiin Lohjalle. Tonic ehti siinä muutaman tunnin tutustua meidän sakkiin ja sitten Panu tulikin hakemaan jo kaverin Savitaipaleelle jossa Miina jo odotteli tapaamista malttamattomana. Panu ja Tonicin kotimatka oli sujunut pientä oksennusta lukuunottamatta hyvin.


Tonic on sopeutunut hyvin uuteen perheeseensä ja saanut paljon uusia kavereita. Oli niin ihana kuulla, että jopa 11v Tipe pappakin oli innostunut leikkimään ja touhottamaan Tonicin kanssa. Flätit ja ajokoirat ei ole väliä, Tonic on kaikkien kaveri ja näyttää siltä, että hän hurmaa kaikki kohtaamansa tyypit oli ne sitten ihmisiä tai koiria.


"Tonic" Don's På Röda Mattan on siis Llewpart's teamin uusin jäsen ja onkin ihan mielettömän ihana nuori poika.Tonic

Tonic

Jäbä ukki ja lapsenlapsi Fanny

F-pentueen Nicki mummi  Don's Prolog

Jäbä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti