sunnuntai 9. syyskuuta 2018

8.9 Porvoo ja 9.9 Parainen


Kauniissa ja erittäin lämpimässä syyskuisessa Porvoossa oli koirien lisäksi valtava määrä tokkuraisia ampiaisia. Minä kerkesin juuri ennen Huldan kanssa kehään menoa sanomaan, että kyllä näiden veteraanien kanssa on kiva mennä kehään, kun tietää mitä ne tekee eikä tule yllätyksiä, kuten nuorien koirien kanssa.
No olikohan ne taas ne kuuluisat viimeiset sanat.. Huldan laatuarvostelun aikana ampiainen pörräsi siinä Huldan kuonon edessä. En käynyt huitomaan vaan seisotin vain Huldista. Sadasosa sekuntti ja huomasin Huldan haukkaavan ampiaisen suuhunsa. Yritin siinä kesken arvostelun kaivella ampparia pois suusta mutta eipä sitä enää näkynyt. Hulda lipoi ja nuoli huuliaan koko arvostelun mutta juoksi hymy huulilla aina niinkuin ennenkin. Mitään turvotusta ei tullut mutta käytin varmuuden vuoksi Huldan näyttelyn eläinlääkärin luona. Ei mitään näkyvää reaktiota joten selvisimme säikähdyksellä.

Tuomarina waleseilla oli Bertil Lundgren ruotsista.
Fanny oli upeasti VSP
Hulda PN4
Sella ERI2

ROP FERNDEL HIGH FLYER & VSP LLEWPART'S FAIRY-TALE GIR
Tuomari Bertil Lundgren
Kuva Pirre Jurvanen


Hulda
Kuva Pirre Jurvanen
Sella
Kuva Pirre Jurvanen

Naama virneessä ampiaisen syömisen jälkeen..
Kuva Pirre Jurvanen
Sunnuntaina kurvailimme Miian ja Arton ja tyttöjen kanssa Paraisille. Parainen tarjosi meille ukkosta ja sadekuuroja. Tuloksina tytöille tällä kertaa
Hulda PN3
Fanny valio ERI3 SA
Martta käyttö ERI1 SA
Sella avoin ERI2

Kasvis KP2. Kiitos tuomari Paavo Mattilalle antamastasi palautteestasi ja arvostuksesta tästä meidän kolmesta eri yhdistelmästä olevasta ryhmästä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti