keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Suunnitelmat muuttuu

Fannyn pentuetta suunnitellessa "Theo" Lundtorps Theo oli minun ykkösvaihtoehto Fannyn ensimmäisen pentueen isäksi. Ajatuksena oli käyttää Tonicia toisessa pentueessa. Theo oli jo ehditty lupaamaan kahdelle muulle nartulle tälle vuodelle, joten päädyimme vaihtamaan urosvalinnat toisin päin.
Fannyn juoksuja odoteltiin pitkään ja hartaasti. Vihdoin ne sitten alkoivat tuossa huhtikuun puolivälin jälkeen. Viime viikolla sain mieluisan soiton Kemistä :) Toinen Theon morsiammista oli perunut tulonsa ajanpuutteen vuoksi, joka avasi meille mahdollisuuden käyttää kaveria jo tässä pentueessa.
Siinä sitten suunnittelemaan Kemin reissua ja tänään Fanny ja Jasmin sitten lähtivät yöjunalla Kemiin. Toivotaan, että matka on onnistunut ja meille syntyisi pennut tuossa heinäkuun alussa.Theo on upea reilu 2-vuotias uros, joka on menestynyt hienosti näyttelyissä ja on jo osoittanut taitojaan metsästyspuolella. Fanny on meidän reilu 3-vuotias neito, joka on myös menestynyt hienosti näyttelyissä ja on osoittaunut kivaksi harrastuskoiraksi moneen lajiin.


Lisätietoja tulevasta pentuuesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti