tiistai 14. toukokuuta 2019

Riiviöt ja kuningatar

Hulda ja Lucky ovat pian 11-vuotiaita. Toki molemmista jo huomaa, että ikää on kertynyt, mutta nämä pikku riiviöt ovat kyllä täysillä kaikessa mukana ja virtaa riittää. Yksi monista tämän rodun upeista puolista on juurikin tämä leikkisyyden säilyminen läpi elämän. Varsinkin Hulda haastaa velipoikaa leikkimään päivittäin ja Fannyn kanssa molemmat leikkiä touhottavat.

Aikamoisia mielensäpahoittajia ja apulaisiakin nämä osaavat olla. Lauantaina oltiin kyläilemässä ja poikkeuksellisesti vain Fanny pääsi mukaan. Kotiin palattuamme päästin tyypit käymään ns. pikapissalla takapihalla niin OMG.. Hulda varmaan meinasi, että sitä saa mitä tilaa..kun jättää kotiin.. Alla olevasta kuvasta näette lopputuloksen 😂 tuo naaman ilme. Hulda on niin täydellisen tyytyväinen suoritukseensa. 


Tyytyväinen Hulda

Seuraavana päivänä tehtiin pation pohjatöitä ja perustuksia niin kylläpä meillä oli reipas apulainen. Apulainen oli kyllä illalla hieman väsynyt, kun oli "raatanut" pitkän päivän 😃 voi näitä meidän vanhuksia..

Lucky työn touhussa
No mitä tekee meidän 3-vuotias...makoilee kuningattaren elkein terassin sohvalla ja katselee, kun muut touhottaa. Fanny on niin sitä mieltä, että hän on kovinkin tiineenä ja ottanut itselleen oikeuden etuoikeuksiin. Kovin nälkäinenkin tuntuu typy olevan. No parin viikon päästä mennään ultraan ja varmistetaan tiineys 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti