maanantai 2. elokuuta 2021

Iineksen ja Tonnen näyttelyt

Nyt kun näyttelyt pyörivät, allekirjoittanut oli innostuksessaan ilmoittanut koirat viikonlopuksi näyttelyihin molemmille päiville. Eipä siinä sitten kovin paljoa muuta viikonloppu ohjelmaa tarvinnut keksiä. 😅

Lauantaina kävimme Iineksen kanssa Mikkelin kansainvälisessä näyttelyssä. Päiväksi oli luvattu sadetta, joten ei muuta kun teltta mukaan ja neiti pyörälliseen häkkiin. Siellä neiti sitten otti kyydin kehän laidalle asti rennosti pötkötellen. Sateesta ei ollut tietoakaan, hiki kyllä tuli pikkukoiraa auringonpaisteessa työnnellessä raviradan päästä toiseen 🥵 Kehässä tuo pieni esiintyi kivasti, ehkä ajoittain hieman vallattomasti. Tuloksena kuitenkin hienosti nuo-eri1, sa, pn3, sert ja vara-cacib. 
Voi sitä poseerata näinkin..   -Iines 

Sunnuntaina suuntana oli Luumäen ryhmänäyttely, jonne mukaan lähti Iines ja Tonne. Jälleen oli sadetta luvassa, joten samat varusteet mukaan. Tällä kertaa kepo oli onneksi myös näyttelypaikalla mukana apukäsinä ja tavarajuhtana 😄 Ja nythän sitä vettä sitten satoikin ihan urakalla, koirat taas köröttelivät häkissä kehän laidalle, teltta pystyyn ja sateensuojaan. Sade onneksi loppui ennen kuin vuoromme kehässä koitti. Kehässä päästiin käymään turkit kuivina ja tuloksena paras mahdollinen, rop&vsp kera sertien 🤩 Iines oli rop ja Tonne vsp. 🏆 Loppukehiin emme jääneet, vaan lähdimme kotiin kuivattelemaan kamoja. 
Tonne mietti voisiko tätä käyttää juomakuppina..?

Iines ja Luumäen saalis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti