torstai 15. heinäkuuta 2021

Suppailua walesin kanssa

Walesi on aina valmiina lähtemään mukaan, niin myös suppailemaan. Viime kesänä aloitimme tämän touhun. Ja ennakkoluuloista huolimatta yhtään laudalla tippumista ei tapahtunut. 😅 Tänä kesänä olemme siis jatkaneet siitä mihin viime kesänä jäimme. 

Iineksen kanssa olen pyörinyt lähellä rantaa, neiti on niin vauhdikas että välillä mietin tajuaako ollenkaan kulkupelimme huteruutta. Mutta laudalla olemme kestäneet molemmat! 
Iines 
Tulisiko niitä herkkuja, jos istuu nätisti kyydissä..? -Iines

Joko lähdetään? -Kaisla

Kaislan kanssa päätin uskaltautua vähän pidemmälle omasta rannasta, toki melko lähellä rantoja kulkien. Alkumatka meni hyvin ja rauhallisesti maisemia katsellen. Kunnes linnut päättivät tehdä ylilentoja päämme päällä. Lintukoira ei malttanut mieltään vaan keskittyi lintujen seurailuun, menetti tasapainoaan ja päätti sen seurauksena hypätä uimaan. Itse onneksi kestin laudalla ja Kaislakin oli valjaissa ja liinassa, josta sain napattua kiinni. Ei auttanut muu kuin uittaa koira lähimpään rantaan ja samalla meloa toisella kädellä itsensä laudalla kanssa myös rantaan. Siltä sitten uitettu koira kyytiin ja kuono kohti uusia seikkailuja. Tämä kyllä vahvisti ajatusta siitä, että kovin kauas rannasta ei kannata ainakaan meidän walesien kanssa suppailla. 😆
Mitä se haittaa, jos kesken matkan kädellä uimassa..? -Kaisla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti