maanantai 13. huhtikuuta 2020

H-porukka on jo 9kk

Meidän suloinen nelikko Hugo, Honey, Hilla ja Iita täyttivät 5.4 jo 9 kuukautta.

Kaikki ovat hurmaavan vauhdikkaita tapauksia ja välillä huumorikin on ollut hieman koetuksella sekä täällä Lohjalla että Savitaipaleella. Kaikilla on ollut jo pienoinen murkkuikäkin. Sen huomasi siitä, kun yhtäkkiä kaikki jo hieman opittu kaikuikin kuuroille korville. Onneksi se aika on jo melkein selätetty 😅

Kaikki ovat vauhdikkaita mutta malttiakin löytyy. Hugo on kaikkein pisimmällä noutoharjoitusten suhteen, mutta tytötkin tulevat pikku hiljaa perässä. Hillan ja Iitan kanssa on treenattu jo muutaman kerran metsässäkin ja se on sujunut jo ihan mallikkaasti. Varsinkin Iita on jo kovin taitava. Iita rakastaa muutenkin kaiken kantamista siis ihan kaiken...sukat, kengät, pyyhkeet, dami, siipi, lehti ihan kaikki käy. Ja kuinka onnellinen hän onkaan tuodessaan näitä saaliitaan. Vesikin on kovasti kiinnostava elementti ja jääkylmään veteen on jo kahlailtu ja jopa pulahdeltu uimaan.

Tytöt osaavat jo hienosti odottaa lupaa autohäkistä poistulemiseen. Kotonakin istuvat ulko-ovella ja odottavat lupaa sännätä takapihalle.

Kiitos Noora ja Miia & Arto 9kk kuvista 💕

Hugo

Hugo

Honey

Honey

Hilla

Hilla


Iita

Iita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti