maanantai 27. elokuuta 2018

16.2.2005 - 18.6.2018 Tikru

Rakas, rakas Tikru maanantaina 18.6.2018 töihin lähtiessäni, jossain syvällä sisälläni aavistin... lupasin, että isä pitää sinusta hyvää huolta siellä jossain. En vain halunnut uskoa, että yhteinen matkamme olisi tässä.

Tikrun ikenet olivat olleet kovin vaaleat jo useamman päivän ajan ja aika ajoin liikkuminen oli vähän horjuvaa. Kävimme eläinlääkärissä ja sovittiin, että menemme päivä kerrallaan. Huolehdittiin, että Tikrulla oli hyvä olla. Näimme kyllä, että voimat ehtyivät mutta vielä sunnuntaina touhusi muiden mukana ulkona ja ruoka maistui.

Maanantaina työpäivän aikana Tikru oli nukahtanut ikiuneen ilmeisesti nukkuessaan. 💔💔

Annoit minulle ja meille kaikille niin paljon. Olit todellinen grand old lady 💕
Olet aina sydämessäni sinä rakas vaativa varjoni.
Sinä "elät" nykyisissä ja tulevissa Llewpart's koirissa.

Tikru su 17.6 13v 4kk

Jasmin ja Tikru huhtikuussa 2005
Rakas ystäväni Miina kirjoitti Tikrusta muistoja ja hänen luvallaan kopioin tekstin tänne:

Löysin pari kuvaa Heidin ihanasta mummokoira Tikrusta, joka nukkui pois alkuviikosta. Olen onnellinen, että Tikru-mummo ehti olla vuosien mittaan aina silloin tällöin meillä hoidossa. Saimme tutustua tähän välillä melko kovaääniseenkin kaveriin hyvin ja läheltä.

Mummo oli Persoona. Oikein kiltti, hurmaava ja lutuinen, toisaalta välillä ehkä maailman ärsyttävin riiviö, mutta ei koskaan paha tai ilkeä. Mummo tuli aina tosi hyvin juttuu meidän koirien (ja myös kissojen) kanssa. Mummo tiesi mitä halusi ja osasi myös vaatia haluamaansa. Ja kaikki ketkä mummoa vähänkään tunsi, varmaan arvaa, että välillä oli parempi antaa mummolle periksi..

Mummo eli pitkän ja hyvän elämän ja lähti mummokoiralle ainoalla mahdollisella tavalla, saappaat jalassa. Nyt mummo varmaan syö herkkuja pilven reunalla ja miettiin pilke silmänkulmassa mitä kujeita keksii seuraavaksi..

Mummon riiviö perintöä jatkaa täällä eräs pikku riiviö, jolle mummo oli idoli ja jonka touhut kuulemma kuulostaa aina välillä pelottavan paljon mummo-koiralta.. Tänä aamuna pikku riiviö toi kuolleen sammakon sisälle, saa nähdä mitä seuraavaksi.. Mummo-koira varmaan faksaa pilvenreunalta neuvoja.
Tikru, tytär Hilma ja tyttären tytär Alma

Tyttären tytär Kaisla ja Tikru

Tikru, lapsia ja lapsenlapsia 💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti