torstai 29. kesäkuuta 2017

Tallinnan reissu 2.-.4.6

Perjantaina 2.6 suuntasimme anivarhain kohti Tallinnaa. Ensimmäisen päivän ohjelmassa oli Eestin spanieliliiton järjestämä ryhmänäyttely Harjumaalla. Ilma oli ihan järkyttävän kylmä ja päivästä tuli todella pitkä.
Fanny voitti Vilma emänsä ja oli PN1. Fanny oli lopulta ROP sekä ROP-juniori ja sai toisen Viron juniori sertinsä. Vilma siis PN2. Felix sai EH:n. Loppukehissä Fanny esiintyi hienosti sekä juniori että kasiluokan kehässä mutta ei sijoittunut. Koko kolmikko esiintyi myös mallikelpoisesti kasvattajaluokassa.

Lauantaina vietimme vapaa päivää. Kävelimme upeassa Kadriorgin puistossa ja illansuussa suuntasimme vanhaan kaupunkiin. Kyllä koirat saivat taas turisteilta rapsutuksia ja huomiota. Fanny varsinkin paistatteli onnellisena huomion keskipisteenä. Ravintolassa koirat saivat ensimmäisenä isot kipollisen vettä ja käyttäytivät hyvin mallikelpoisesti. Vilmalle alueen lukuisat pulut toivat hieman päänvaivaa kun niitä piti saada vaania. Vilman vaanimisesitykset keräsivät kyllä yleisöä ja turistien kamerat surrasivat ahkerasti.

Sunnuntaina vuorossa olikin sitten Viron voittajanäyttely Kalev-stadionilla. Kuinka hienon päivän juniorit siitä tekivätkään. Felix oli upeasti PU2 ja saavutti EEJV-17 tittelin. Fanny PN2 EEJV-17 ja lisäksi sai kolmannen viron juniori sertin ja ansaitsi sillä viron juniorimuotovalio tittelin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti