keskiviikko 31. toukokuuta 2017

5.-7.5 Llewpart's viikonloppu Savitaipaleella

Llewpart's treffit järjestettiin tälläkin kertaa Savitaipaleella. Tukikohtana meillä oli Miinan vanhempien koti. Jälleen kerran nöyrimmät kiitokset kuuluu Miinan vanhemmille!

Suurin osa porukasta saapui jo perjantai iltana. Lauantai aamuna tuli loput ja meitä oli parhaimmillaan 17 walesia, 1 flätti ja 2 ajokoiraa. Ihmisiä oli kolmisenkymmentä. Ihana oli nähdä Jäbä ukkia joka on siis meidän B-tyttöjen iskä ja sitä kautta uk10ki E-, F- ja G-pennuille.

Kouluttajina meillä oli Kari Falkkenberg ja Mika Haiko. Porukka jaettiin kahteen osaan jolloin osa porukasta keskittyi taipparitreeneihin ja osa porukasta mejään sekä haku-osuuteen. Metsässä vierähti useampi tunti ja siellä nähtiin hyviä voisiko sanoa jopa muutama upea suoritus mutta muutama floppikin tuli :) mm. allekirjoittaneen ohjastama koira Vilma nimeltään päätti, että verijälkeä paljon mielenkiintoisemmat hajut löytyvät ihan muualta.
Peurapaisti maistui metsässä remuamisen jälkeen. Iltapäivästä Iitu piti meille näyttelyharjoitukset. Paljon ehdittiin ja sääkin suosi meitä.
Illasta urakoitiinkin sitten 8 koiraa näyttelykuntoon.


Sunnuntaina vuorossa oli  Savitaipaleen ryhmis jossa tuomarina Marjo Jaakkola. Llewpart's koiria mukana oli 10. Kuinka upea päivä siitä tulikaan. Ressu ja Wilda valioituivat ja meidän kasvis oli BIS1.
"Ressu" Llewpart's Enigmatic Boy PU2 sert-> FI MVA
"Wilda" L. Emotional Girl PN2 sert ->FI MVA
"Vilma" L. Bewitching Girl PN3
"Hilma" L. Beguiling Girl PN4
"Sella" L. Daisy Girl vara-sert
"Wendy" L. Gemstone Girl jun ERI1
"Kaisla" L. Glamorous Girl jun ERI2
"Fanny" L. Fairy-Tale Girl jun EH3
"Fille" L. Faithful Boy jun EH1

"Martta" L. Fabulous Girl nuorten ERI1WILDA -> FI MVA

Ressu -> FI MVA

Fanny, Kaisla ja Wendy

Wendy

Kaisla

Martta

Sella

Hilma

Vilma

Fille

BIS1Ei kommentteja:

Lähetä kommentti