tiistai 19. heinäkuuta 2016

Touhua riittää

Paljon on ehditty puuhailemaan sitten edellisen päivityksen.
Marjon ja tyttöjen kanssa käytiin uittamassa Dania ja Fannya. Kyllähän sinne tytötkin pulahtivat. Dani on kyllä omaan tapaansa ja Fanny touhusi mukana. Dani esim. näki tilaisuutensa tulleen ja nappasi tyttöjen bikinit ja eikun karkuun ja Fanny perässä. Taisi minun kengätkin hävitä ainakin kerran :) Hassun hauska Dani <3 meillä oli niin vauhdikas reissu ettei edes kuvia muistettu ottaa.
Fanny oli reipas pampula kun vietiin Jasminia junalle Hesan rautatieasemalle. Hauskinta taisi olla aseman pulut joita olisi pitänyt päästä jahtaamaan. Sieltä Fanny lähtikiin yökylään Eldiksen perheen luokse. Kiitos Heidi ja Antti kun otitte riiviön hoitoon. Hauskaa kaveruksilla riitti.
14.7 tuli kuluneeksi 8-vuotta ensimmäisen Llewpart's pentueen syntymästä. Hulda vietti juhlapäivää Lappeenrannassa mummolassa ja Lucky sai erityishuomiota kotona. Huldalla on nyt ollut muutaman päivän vatsa ihan sekaisin ja on vähän oksennellutkin. Toivotaan, että menee pian ohi. Hulda on äitini hellässä hoidossa ja saa paljon huomiota ja haleja <3
Hilma kasvattelee massuaan ja taitaa nauttia odotuksestaan... ainakin ruoka-aikaan :) Hyvin jaksaa vielä touhottaa lenkeillä vaikkakin massu jo vähän painaa. Muutama viikko vielä jännitystä ennen h-hetkeä.
Mökillä Fanny the vesipeto ei kyllä vettä pelkää. Vaahtopäät ei neitiä pysäyttänyt sinne vaan tuulta päin mennään. Lintuja bongaavat emänsä kanssa kilpaa ja silmät saa olla selässäkin etteivät ampaise lintujen perään... Lucky hoitaa homman haukkumalla rannalla. Mummo koirakin ui aina kun sattuu huvittamaan. Välillä kun nuoremmat ei ehdi hakemaan kaikkia vesileluja niin mummo koira tuhahtaa ja käy hakemassa lelut rantaan <3 mummojen mummo tuo Tikru.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti