sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Taipparit ja näyttelyitä

La 5.9 oli vuorossa spanielien taipumuskoe Lopella. Nuorisokaartista mukana oli Hertta, Sella, Ressu ja Atte. Päivä oli pitkä kotoa lähdin aamulla puoli seitsämän ja kotona oltiin puoli kymmeneltä. Olipa hauska olla mukana ja jännittää toisten suorituksia kun ei itse tarvinnut ohjata ketään. Kiitos vielä kerran kaikille, oli jännä ja hauska päivä! Vaikka tulokset ei nyt oikein häikäissyt :)
Ressu suoritui hienosti kaikista kokeen osa-alueista ja sai hienosti hyväksytyn tuloksen, SPA1
Atte suoriutui kaikista muista osa-alueista hyväksytysti mutta sitten vesityöskentelyyn se sitten karahti. Ei sitten uinut..
Hertta teki källit sitten jo kokeen ensimmäisessä suorituksessa joka oli jälki. Lähti hienosti jäljestämään mutta päätti sitten pysähtyä syömään heinää jonka jälkeen oli katsellut Saaraa vähän ilkikurisesti. No oli sitten jatkanut pätkän ja taas sama peli syö heinää ja katselee Saaraa. Tuomari oli sanonut, ettei voi tuomita hukkaa koska koira täydellisesti jäljen päällä. Voi halvatun koira no aikarajahan siinä tuli vastaan ja hylätty suoritus. Kaikki muut osa-alueet Hertta sitten suorittikin hienosti, haku oli riittävän laajaa ja riistapukin nouti käskystä. Mutta tuohon jälkeen se sitten meni.
Sellalta ei sujunut oikein mikään lisäksi Sellalle koitui harmillisen paljon ylimääräisiä häiriötekijöitä jotka vielä lisäsivät Sellan ihmetystä.
Mutta nuoria koiriahan nämä ovat ja eikun uutta yritystä sitten ensi kesänä.

Seuraava päivänä eli su 6.9 kurvasimme Huldan, Aten, Wildan ja Hilman kanssa Vantaan kaikkien rotujen näyttelyyn. Hienoja tuloksiahan sieltäkin saatiin.
"Hulda" Llewpart's Attractive Girl ROP
"Atte" L. Engrossing Boy PU3 SERT
"Hilma" L. Beguling Girl eri4
"Wilda" L. Emotional Girl eh
Kasvis 2 kp - Kiitos Anne avusta ja kuvasta :)
Hulda, Atte, Wilda ja Hilma Photo: Anne 


Eilen 12.9 olikin sitten vuorossa Porvoon kaikkien rotujen näyttely. Meillä oli tyttöjengi mukana. Kiitos Iitu Hilman ja Wildan esittämisestä!
"Hulda" Llewpart's Attractive Girl ROP
"Hilma" L. Beguling Girl eri2
"Wilda" L. Emotional Girl eri1
Näyttelyn jälkeen kurvasimme Porvoon vanhaan kaupunkiin. Halusimme näyttäneet vaihto-oppilas vieraallemme vähän muutakin kuin koiranäyttelypaikan Porvoosta :)

VSP LlawenTuff Enuff, tuomari Annukka Paloheimo, ROP Llewpart's Attractive Girl

Hulda 

Hulda ihmettelee mihin tytöt hävisi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti