torstai 23. heinäkuuta 2015

Wilda SPA1 ja 7-vuotiaita sankareita

14.7.2015 tuli kuluneeksi 7-vuotta ensimmäisen pentueemme syntymästä. Huldan ja Luckyn vuosia ei huomaa muusta kuin vaalenneesta naamasta. Vauhtia riittää edelleen molemmilla ja yhä vaan keskenäänkin leikkivät. Tällä kaksikolla on ihan omat jutut keskenään ja ne ei aina muille avaudu :)

17.7 "Wilda" Llewpart's Emotional Girl osallistui spanielien taipumuskokeeseen. Wilda oli tehnyt tuomariin ja pyssymieheen syvän vaikutuksen haku-osuudella. Haku oli ollut nuorelta koiralta hyvin vaikuttavaa. Neito oli suorittanut kaikki osa-alueet hienosti ja tottelevaisesti. Wilda sai hyväksytyn tuloksen lisäksi pokaalin ryhmän parhaasta yleisvaikutelmasta. Paljon, paljon Onnea Iida ja Sakke Wildan hienosta suorituksesta!


19.7 oli "Alman" L. Enchanting Girl vuoro yrittää taippareita. Alma suoriutui hyväksytysti kaikista muista osa-alueista paitsi haku-osuudesta. Rohkeus ei vielä riittänyt kunnolliseen hakuun vaan aika oli kulunut lähinnä tuomaria ja pyssymiestä ihmetellessä. Niinpä Almalle tulos SPA0. Ensi vuonna sitten uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti