torstai 12. maaliskuuta 2015

Vauhdikasta menoa

Kylläpä on viikko mennyt nopeasti. Huomenna Eldis haetaan jo kotiin. Tämä ihana ja vauhdikas pakkaus on aivan hurmaava herrasmies ja Luckyn paras leikkikamu. Ensimmäinen yö kyllä valvottiin kun pieni mies ei malttanut nukkua mutta ekan vuorokauden jälkeen kaikki on mennyt sujuvasti.
Perjantaina Eldis ja Jasmin testasivat yhteistyötään agilityssä, Eldiksen normi treeniryhmässä. Se olikin mukavaa katseltavaa kun Eldis malttoi hyvin olla kuulolla. Heidi ja Antti on tehnyt hyvää työtä tämän vauhtipakkauksen kanssa.
Lauantaina Kouvolan ryhmänäyttelyssä Eldis ja Alma olivat hengailemassa mukana kun Wilda ja Molla esiintyivät junioriluokassa ja Sella nuorten luokassa.
Wilda esiintyi kauniisti saaden ERI:n. Mollakin esiintyi hyvin ja sai EH. Sella sai vain H:n ja maininnan että kaipaa lisää kehätottumusta. Näin tällä kertaa.
Tahvoakin ehdittiin käydä moikkaamassa ja kyllä oli pojilla leikit 😀
Jasmin oli super tyytyväinen tämän viikon agi treenehin Huldan kanssa. Vaikea radan pätkä joka sujui hyvin sekä ohjaajalta että koiralta. Eipä kuulemma Vilmakaan huonommin mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti